Verwaarlozen van studies.
Carla

18/01/2007 om 9:46:09

Mijn zoon van 13 jaar speelt tennis op een hoog niveau. Hij steekt hier veel tijd in. Elke avond is hij wel bezig met een training of een of ander tornooi. Hij doet die sport heel graag, maar spijtig genoeg lijden zijn schoolresultaten hieronder. Als hij thuiskomt is hij vaak te moe om nog aan zijn schoolwerk te beginnen. Wat moeten we hiermee aanvangen? Ik kan hem niet verbieden om minder te spelen want dan gaat zijn niveau achteruit. Maar zijn studies zijn toch ook belangrijk. Bestaan er enkel sportscholen of is dat enkel vanaf je hogere studies?
Citeren

VANESSA31

05/04/2007 om 16:35:26

Er bestaan sportscholen waar je reeds vanaf je twaalfde naar toe kan.
Citeren

janneke
Sympathiek
Berichten : 563
Berichten
Famisurfer sinds : 30/06/2008 Janneke, , 50 jaar
kinderen : geen!

08/08/2008 om 20:30:55

Ik denk dat het ook een kwestie van prioriteiten is. Wat vind je het belangrijkst: zijn tenniscarrire of zijn opleiding? Op dit moment lijkt het erop dat jullie voorrang geven aan zijn tenniscarrire. Vind je het beide even belangrijk dan zou een speciale school misschien een oplossing kunnen zijn. Je zou eens kunnen informeren bij zijn trainer wat de mogelijkheden zijn voor veelbelovende sporters.
Janneke
Citeren

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Gasthuismuseum St.-Dimpna
Korting van 1,00 op vertoon van de famidookaart....
Floreal La Roche-en-Arden
Gratis toegang tot al onze activiteiten in de buitenlucht ti...
Peps binnenspeeltuin voor
10% voor speeltuinen. Voor verjaardag en kastelen huren een...
Meer kortingen [+]

Fatal error: Call to undefined method famiweb::close() in /var/vwww/vhosts/famidoo.be/httpdocs/famidoo/forum_nl/fmessages.php on line 2341