Zomervakantie
annet_v
Nieuw
Berichten : 53
Berichten
Famisurfer sinds : 27/02/2007 Annet, , 2020 jaar
kinderen : geen!

05/03/2007 om 8:52:37

DOEN!! [:1:] Zoals er een paar al gezegd hebbe, je kindere gaan het fantastisch vinde om eens een weekje door oma en opa verwend te worde, nieuwe spelletjes spele enzo, nieuwsgierig als ze zijn, gaan ze dat gewoonweg super vinde! En iedereen heeft wel eens tijd voor zichzelf nodig, dus je relatie zal er ook alleen maar beter van worde! Geniet ervan zou ik zo zegge!!!
Citeren

Katia
Nieuw

14/05/2007 om 16:09:58

Ik trek er ook af en toe uit voor een weekend met mijn partner. Een week zou ik ook heel leuk vinden, maar dan wordt het moeilijk voor opvang te zorgen.
Citeren

Al
Nieuw

07/06/2007 om 19:53:36

Lijkt voor mij persoonlijk inderdaad egostisch... Er is tegenwoordig al zo weinig tijd voor de kinderen, ouders willen steeds meer "tijd voor zichzelf". Kinderen krijgen is geen verplichting hoor! En als er dan eens tijd is voor het gezin, geniet er dan van met z'n allen!
Citeren

jannekeweer
Sympathiek
Berichten : 563
Berichten
Famisurfer sinds : 30/06/2008 Janneke, , 50 jaar
kinderen : geen!

28/07/2008 om 17:52:53

Voor mij zou een week te lang zijn, maar een paar dagen zonder kinderen weg kan wel goed zijn. Je ontmoet elkaar weer eens als [i]partners[/i] en niet zozeer als [i]ouders[/i]. En ik neem aan dat je kinderen logeren bij je ouders leuk vinden? Dat zou voor mij wel een voorwaarde zijn als ik een week wegging: dat de kinderen het ook naar hun zin zouden hebben.
Janneke
Citeren

Gast
Sympathiek

10/05/2009 om 10:44:44

4IxUAD eiabvdfskrvh, [url=http://rxiccjwzrtwu.com/]rxiccjwzrtwu[/url], [link=http://eedhwjdjhols.com/]eedhwjdjhols[/link], http://ibwekclbhvrl.com/[quote=Bernadette_alias_Detje]Vind het enorm leuk om met kinderen op vakantie te gaan maar moet toegeven dat ik me ook nog wel eens als een 'verliefde puber' zou willen voelen zoals je zegt...[/quote]
Citeren

p_p3335
Nieuw
Berichten : 7
Berichten
Famisurfer sinds : 05/09/2011 , , 2020 jaar
kinderen :
Emiel

08/12/2011 om 16:52:15

Ik heb anders nog wel een tip voor een plek die echt leuk kan zijn voor in de zomervakantie! Mijn nichtje was namelijk weg gweest met haar gezin naar [url=http://perigueuxisgaaf.manblog.org/index.htm]Perigeuex[/url], bij Dordogne, ze hadden er nog een verhaaltje over geschreven! Ik ga er dit jaar naar toe in de eerste week van juli! Even heerlijk eruit:D
Citeren

D_J9204
Nieuw
Berichten : 3
Berichten
Famisurfer sinds : 03/02/2014 Joke, , 42 jaar
kinderen :
Deborah

03/02/2014 om 8:52:15

Je kunt natuurlijk altijd eerst een weekendje proberen zonder de kinderen, want misschien vinden de kinderen het niet erg om zonder jullie bij de grootouders in de Ardennen, maar het kan zijn dat jullie of jij niet kan aarden zonder de kinderen.

Wij zijn zo gaan skieën toen onze dochter 3 jaar oud was. Zij verbleef toen bij mijn ouders aan zee, dus zeker in goede handen, maar wij hebben helemaal niet kunnen genieten van onze vakantie ... absurd. We bleven maar rondjes draaien rondom een peuterskiepark, we draaiden ons om bij ieder klein kind, keken naar restaurantjes met kinderstoel ... erg vermoeiend en onverwachts.

Als je eerst al eens een weekendje probeert, dan weet je of het het leuk gaat vinden zonder de kindjes. Je kunt ook naar de Ardennen gaan, La Roche-en-Ardenne bijvoorbeeld, of Mont-Saint-Aubert. Daar kun je zalig verblijven in een concern dat kamers of appartementjes aanbiedt tegen een zeer schappelijke prijs, maar met hotelservice. Dan kun je even [url=http://www.florealgroup.be/nl/page/korte-of-lange-vakanties-in-eigen-land-ontdek-de-ardennen.html]de Ardennen ontdekken voor een korte vakantie[/url], en uitvinden hoe het is, zonder kinderen ...
Citeren

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
jeugdatelier Kameleon
korting op 2de lid van gezin....
Dierenpark van Bouillon
volwassenen: 7€ kinderen:4 €...
Activ Kamp - Sporthotel
Korting van 5% voor groepen vanaf 20 personen of op vertoon ...
Meer kortingen [+]

Fatal error: Call to undefined method famiweb::close() in /var/vwww/vhosts/famidoo.be/httpdocs/famidoo/forum_nl/fmessages.php on line 2341