Partner snurkt!
jannekeweer
Sympathiek
Berichten : 563
Berichten
Famisurfer sinds : 30/06/2008 Janneke, , 51 jaar
kinderen : geen!

28/08/2008 om 20:05:29

Mijn partner snurkt! Ik word er helemaal gek van, en kan er niet door slapen. Dus stoot ik hem aan en zeg: 'Niet snurken!' Dan gaat hij zeggen dat hij niet snurkt, en dat hij helemaal niet sliep, alsof ik voor de lol zeg dat hij snurkt! Dus dan kibbelen we een tijdje, waarna hij weer in slaap valt en weer snurkt. Heeft iemand tips tegen snurken!
Janneke
Citeren

kristien
Sympathiek

27/03/2009 om 15:33:16

Je bericht dateert al van een tijd geleden maar mss heb je het probleem nog altijd. Mijn man heeft hetzelfde probleem. Het was of een oplossing vinden of hem vermoorden ! In zo een toestand was ik en nochtans is de oplossing simpel. Aangezien hij er niks wou aan doen ben ikzelf begonnen met het gebruiken van oordoppen. In het begin een ramp, ik kon dat echt geen nacht volhouden, maar na enkele weken volhouden wen je er uiteindelijk toch aan, en nu slaap ik zalig - als een blok - ganse nachten lang. Die simpele en goedkope dingetjes hebben ons huwelijk gered. Hij blijft snurken maar ik heb er totaal geen last meer van. In het begin was ik nog bang dat ik andere dingen niet zou horen want in het weekend gaan mijn kinderen (18 j en 20 j) uit en dan ligt de GSM naast mijn bed. Het is nog nooit gebeurd dat ik die niet hoorde. Hoge en scherpe geluiden hoor je dus echt wel nog. Ik gebruik de oordopjes van het merk Quies er zitten er 6 paar in een doosje - ze zijn fluokleurig rood groen oranje en je vindt ze in Delhaize (ook bij apotheek maar duurder) succes en volhouden !
Citeren

Jasper
Sympathiek

08/11/2009 om 14:43:37

Snurken is een groot probleem in onze samenleving. Snurken is trouwens ongezond en brengt negatieve invloed teweeg op de relatie. Oordopjes zijn geen oplossing. Om snurken echt tegen te gaan zoek je beter professionele hulpmiddelen, zoals een orale anti-snurkbeugel. Neem eens een kijkje op http://www.dreamguard.be . Echt de moeite waard!
Citeren

cafo
Sympathiek

04/11/2010 om 1:44:19

ja hier vond ik een topic over tips voor snurken mss toch beter dan operen of dure gadgets http://www.paypro.nl/producten/StopNuMetSnurken_Oefenprogramma/4136/442
Citeren

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Het Leerhof
Welkomstdrankje met koekje/snoepje bij aankomst Gratis baby...
Karpediem
gratis vormpje om thuis mee verder te experimenteren...
Museum over Tweede Wereld
Met de vertoon van de Famidookaart bieden wij onze bezoekers...
Meer kortingen [+]

Fatal error: Call to undefined method famiweb::close() in /var/vwww/vhosts/famidoo.be/httpdocs/famidoo/forum_nl/fmessages.php on line 2341